سوف نقوم بعمل الممبار او الفوراغ او الامعااااء
او مثل مابنحكيها الفلسطينيه اكلة {المصارين}
بعد الغسيل والكحت والنقع فى الملح والخل
1- الطماطم صلصه
2- بصل مقطع
3-شبت+بقدونس+كسبره+فلفل اخضر
4-ارز مصرى غير منقوع
5-طماطم مقطعه مكعبات صغيره
6-زيت
7-شطه+ملح+فلفل+اى توافل تفضليها على خلطه المحشى
8-كيلو نصف فوارغ معها حوالى 3 كيلو ارز
نخلط كل المكونات مع بعضها ونبتدى فى حشو الفوارغ بعد تقطيعه الى الطول المناااسب
انا ما بربط الفوارغ لانه اول ما بينزل فى الماء بيقفل من الاطرااااف
طبعا هذا جزء من الفوارغ
نضعه فى الماء المغلى مع اضافه الملح
نتركه حتى ينضج تقريبا ساعه الا ربع
نطلع الفوارغ من الطنجره ونحطها فى مصفى حتى ينشف تماماا من الماااااااااااء
مهمه الخطوه دى علشان التحمير
نحمر الفوارغ فى زيت ساخن من كل الجوااااااااانب حتى يكتسب اللون الذهبى
او نحمره بالفرن
وهذا شكله النهائى
وصحتين وعافيه ولا تحرمونا من الدعاء